22 Temmuz 2011 Cuma

Fenerbahçe Türkiye'dir

Bu basit bir şike soruşturması değildir dedik size.

Bu siyasi ve cemaat merkezli bir operasyondur dedik size.

Bu operasyonun en önemli ayağı basın yoluyla oluşturulacak kamuoyu ve basının vereceği hüküm neticesinde mahkemenin elini kolunu bağlamaktır dedik size.

Bu yargılama mahkemede değil gazete sayfalarında, televizyon programlarında yapılmıştır dedik size. Bu sadece Fenerbahçe başkanı, asbaşkanı, yöneticisini tutuklama işi değildir, işin aslı futbolun endüstriyel dünyasının yeşil sermaye ve okyanus ötesiyle kaynaşmasını sağlamaktır dedik size. 

Türk futbolu kurtulmaz, futbol temizlenmez aksine daha kirlenir ve soruşturulamaz, sorgulanamaz hale gelir dedik size.

Dün yaşananları eleştirme hakkı yok kimsenin. Basına tepki haklıdır ve uygulanma şekli meşrudur. Sahaya girme kısmı bir kısım taraftar için yaşananlara isyandır... Sahaya giren çoğunluk içinse çimlerde uzanmak, resim çektirmektir. Biz ne diyoruz Fenerbahçe Türkiye'dir. Türkiye'de doğru işler yapan, radikal girişimlerde bulunan önemli bir azınlık var. İşte onlar dün sahadan ve tribünden basını kovdular. İlk başta bilinçli olarak sahaya girip mesajını verenler 3 Temmuzdan bu yana yaşananlara karşı isyanlarını sahaya yansıtanlar da oldu.  

Ve esas olarak Türkiye'de örgütsüz, bilinçsiz, olan biteni doğru tahlil etme yeteneği elinden alınmış, ne yaptığını asla bilmeyen bir çoğunluk var! İşte onların bir kısmı dün sahada resim çektirip, çimlerde uzanıyor, kale direğinde sallanıyordu. Fenerbahçe Türkiye'dir. Siz Fenerbahçe'nin azınlık olan bilinçli askerlerinden bahsedin. Çoğunluk olan bilinçsizler zaten siyasi iktidarın iktidar güvencesidir. Dert etmeyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder